Cliëntinformatie

Transparantie over wat wij doen vinden wij ontzettend belangrijk. Op deze pagina vindt u meer informatie over hoe wij de kwaliteit van onze zorg continue verbeteren, welke keurmerken wij hebben ontvangen, en over de privacy van cliënten.  

Kwaliteit

Binnen de formule van gezinshuis.com zijn er duidelijke afspraken en regels over de kwaliteit binnen gezinshuizen. Gezinshuis.com stimuleert kennisontwikkeling en professionaliteit door te faciliteren in opleidingen, coaching en trainingen. Het is belangrijk dat de kinderen en jongeren een oplossing op maat krijgen, waardoor ze zich op hun eigen tempo en op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. Binnen gezinshuis.com wordt er waarde gehecht aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een duidelijk overzicht van de kosten. In samenwerking met de gemeente en lokale zorgaanbieders wordt  een zorgplan op maat opgesteld.

Keurmerken

Gezinshuis Buitengewoon is onderdeel van de landelijke franchiseorganisatie Gezinshuis.com. Gezinshuis.com begeleidt gezinshuisouders vanaf het begin en ondersteunt hen tijdens hun dagelijkse bezigheden. Als zelfstandige onderneming en onderdeel van Gezinshuis.com kan ik met trots vertellen dat ik het Keurmerk Gezinshuis.com heb ontvangen. Dit keurmerk garandeert de transparantie en het kwaliteitssysteem van het gezinshuis.

Privacy

De privacy van de kinderen en jongeren die in Gezinshuis Buitengewoon woonachtig zijn is erg belangrijk. Er zijn bijvoorbeeld kinderen die niet zomaar op de foto mogen worden gezet of van wie ouders niet weten waar ze wonen. Wij gaan dan ook discreet en zorgvuldig met persoonsgegevens en informatie over persoonlijke omstandigheden om. Gevoelige informatie zal niet aan derden worden verstrekt als dit niet noodzakelijk is. Om inzicht te krijgen in de wijze waarop wij omgaan met online persoonsgegevens, vindt u hier onze AVG privacyverklaring.

Informatie

Als gezinshuisouder zorg ik voor een aantal kinderen en/of jongeren voor een langere tijd in een normaal huis in een normale wijk. Naast de standaard levensbenodigdheden geef ik de kinderen ook professionele begeleiding en help ik ze zo goed mogelijk in de maatschappij te laten functioneren. Dit alles gebeurt op hun eigen tempo en hun eigen manier.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over Gezinshuis Buitengewoon?

Neem dan contact met mij op en ik beantwoord uw vragen zo spoedig mogelijk.